fbpx

Malwa 560C är maskinen för dig som känner din egen skog bäst, och vet hur du vill att den ska skötas. Den kombinerade skördaren och skotaren bistår redan ett 100-tal markägare i gallringar, i insektsangripen skog, och i andra skogsvårdsinsatser.

Vi är glada att kunna presentera Erik Möller, ny servicechef hos oss på Malwa Forest. Rollen innefattar ansvar och utveckling av vårt servicelämnarnätverk i Sverige och utomlands, hantering av reservdelar och kvalitetsförbättrande åtgärder, samt ansvar för Malwas egna serviceverkstad och servicepersonal.

Medan demoturnén är pausad pga coronaläget erbjuder vi privata visningar i södra Sverige under säkra förhållanden. 
Vi håller avstånd, spritar kontaktytor regelbundet, och hyttinstruktioner sker via telefon/hörlurar. Kontakta Erik eller Martin om du vill att vi kommer och demokör fjärde generationens Malwa 560 hos dig.

I början av oktober lanserades fjärde generationens Malwa 560. Nu står den första sålda maskinen färdig för leverans till Bertil Olausson, självverksam skogsägare i Nässjö.

Nu lanserar vi fjärde generationens Malwa 560. Mycket på version 4.0 har handlat om att i samarbete med framför allt entreprenörer och markägare ytterligare förbättra driftsäkerhet, prestanda, servicevänlighet och komfort.

Nu lanserar vi fjärde generationens Malwa 560. Se den i höst på en ort nära dig.

Den här gången är det bröderna Oliver och Tim Petterson som precis skrivit under ett   ramavtal med Södra Skog för gallring framför allt i verksamhetsområdet Ljungby.

På Boda gård har skogsskötsel med mindre maskiner varit en självklarhet i generationer. 

Som en del i Göteborg stads pågående projekt Hoppet – ett innovationsprojekt för fossilfri byggnation, fick Malwa förtroendet att skota det lokalt fällda virke som ska användas i byggnationen av förskolan Hoppet.

När jag byggde den första Malwan för nu drygt 10 år sedan var tankarna att försöka skapa en effektiv maskin för gallring utan att behöva köra sönder skog och mark.

Torbjörn Nilsson köpte en Malwa Kombi för egen skog. Läs hur det gick i vårt hemma hos-reportage från Husby Gård, fyra mil nordost om Uppsala.

För att ytterligare stärka vår servicegrad och förmåga att kunna möta våra kunders behov, har vi nu lanserat vår reservdelskatalog i form av en lättillgänglig online-portal.

Tio år i ett företagsperspektiv är inte mycket när många i vår bransch redan firat 25, 50 eller hundra. Men för oss känns våra tio första, och mycket händelserika år väl värda att fira. Med stolthet, framtidstro och ödmjukhet..