fbpx

Vi är glada att kunna presentera Erik Möller, ny servicechef hos oss på Malwa Forest. Rollen innefattar ansvar och utveckling av vårt servicelämnarnätverk i Sverige och utomlands, hantering av reservdelar och kvalitetsförbättrande åtgärder, samt ansvar för Malwas egna serviceverkstad och servicepersonal.

Erik, i grund och botten maskiningenjör från Chalmers, har jobbat inom en mängd olika bolag av varierande storlek. En stor del av sin tid har han arbetat inom Stenakoncernen där han har haft mycket kund- och leveransansvar, jobbat med affärsutveckling, samt startat ett startup-bolag i USA. Hans intresse för skog och jordbruk ledde dock in honom på en annan bana, och han kommer närmast från ett jobb som servicetekniker på DeLaval.

”Det är med stor glädje jag börjar på Malwa som Servicechef. Jag skall göra vad jag kan för att bidra med mina erfarenheter för att förstärka serviceleveransen från Malwa mot kund".

”Vi är mycket glada att Erik med sin breda bakgrund och brinnande intresse för skogen valt att jobba för Malwa och är säkra på att han kommer bidra till vår fortsatta expansion i Sverige och världen” tillägger Hans Lindberg, VD för Malwa Forest.

Erik bor med barn och fru på en skogsgård i Hällingsjö mellan Göteborg och Borås, på fritiden är det framför allt hans skogliga intresse som får ta plats.

”Skogen har alltid legat varmt om hjärtat. Jag brinner för skogsbruk, skogsmaskiner och jakt. Att ta bössan på axel eller motorsågen i handen och gå ut i skogen en fin höstdag är riktig balsam för själen”.

Vi säger varmt välkommen till Team Malwa, Erik!

Erik Möller Artikel

För kontakt:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0726-01 16 45