fbpx

Vi hälsar Samuel Östling hjärtligt välkommen. Samuel tillträdde 14 april som ny medarbetare på försäljningsavdelningen och kommer främst arbeta med att stärka Malwas närvaro ute i Europa. Dels genom att utveckla och stödja befintliga distributörer i deras aktiviteter, dels hitta möjligheter på nya marknader.

Samuel, som bor på skogsgård utanför Vislanda, kommer närmast från Rottne där han haft ett flertal roller under sina drygt tio år på företaget. De senaste två åren har han varit stationerad i Kanada och ansvarat för teknisk säljsupport i Nordamerika. Skogsmaskin har han kört sedan millennieskiftet.

- Malwa och dess typ av maskiner har alltid intresserat mig. Jag är själv markägare och gillar verkligen idén att arbeta med mindre maskiner som lämnar det slutresultat jag önskar mig - med allt vad det innebär! Jag hoppas min historia och erfarenhet av skogsmaskiner kommer vara väl till pass i Malwas fortsatta utveckling säger Samuel.

- Samuel blir en viktig kugge i Malwas fortsatta internationella expansion. Mer än varannan Malwa går idag på export, och det kommer hela tiden in förfrågningar från länder där vi i nuläget står utan distribution. Samuel har rätt inställning och precis den kompetens vi är ute efter, så vi är mycket glada över hans val att ansluta, säger Magnus Wallin, Malwas grundare och affärsutvecklingschef.

En stor del av Samuels fritid ägnas åt skötsel i den egna skogen. Annars är det jakt, cykling, skidåkning, vänner och familj som ligger varmt om hjärtat.
Åter igen, välkommen till Team Malwa!


För kontakt:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46 (0)73 18 30 227

Bild 2 1