Vi expanderar och söker en montör till vår anläggning i Skene. 

Arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär att du blir en viktig del av vårt team som monterar skogsmaskiner. Våra produkter har högt teknikinnehåll och du kommer ha omväxlande arbetsuppgifter som innefattar montering inom hydraulik, transmission, el, styrsystem och mekanik. Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten med stor noggrannhet, ordning och struktur i arbetet. 

Vi är en liten och snabbt växande organisation där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Med rätt ambition och inställning har du stora möjligheter att påverka, att utvecklas och få större ansvar med tiden.

Kvalifikationer 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och självständig samtidigt som du är en riktigt bra lagspelare. Du är flexibel, lär dig gärna nytt och trivs att arbeta i en mindre organisation. 

Vi söker dig med några års erfarenhet från montering i industrin alternativt service- eller reparationsverksamhet. Du har utbildning på gymnasienivå inom exempelvis fordonsteknik eller industriprogram. Alternativt har du motsvarande yrkeserfarenhet. 

Start: Snarast 
Anställningsform: Tillsvidare efter provanställning. Heltid. 
Placering: Vid vår anläggning i Skene Skogs industriområde, Skene 

Vill du veta mer? 

Kontakta Produktionschef Anders Kryh på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (0320-794459)
eller VD Hans Lindberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag till Anders Kryh på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Senaste ansökningsdagen är 2018-04-15.

Ladda ner ansökan (pdf) »