Har du ett starkt intresse för ledarskap och erfarenhet från att driva och vidareutveckla produktions- och/eller inköpsverksamheter? Är arbete på chefsnivå inom skogsmaskinsbranschen något som känns spännande? Malwa Forest är inne i en starkt expansiv fas och söker därför en kompetent och driven person till rollen som produktionschef. Känns det som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Placering: Skene

Malwa Forest AB är en ledande tillverkare av effektiva skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad. Vi är idag 20 anställda och omsätter cirka 80 miljoner. För mer information www.malwaforest.com

Arbetsuppgifter
I rollen som produktionschef ansvarar du för hela produktionsavdelningen som inkluderar inköp, lager och produktion. Du kommer framförallt att ha ett operativt ansvar för att planera, organisera och säkerställa den dagliga driften inom inköp och produktion samt vara en viktig del i arbetet med att driva och vidareutveckla företagets verksamhet framåt. 

Du har fullt personalansvar för ett team som består av 10 medarbetare och ser till att ni når era mål inom ekonomi, kvalitet och säkerhet. En stor del av din tid kommer ligga på operativt och strategiskt inköpsarbete. Vidare arbetar du proaktivt med kvalitetsfrågor samt utveckling av metoder, planering och utrustning rörande produktion.

Som produktionschef sätter du dina medarbetare i fokus, och använder ett tydligt och coachande ledarskap för att skapa engagemang, motivation och förändringsvilja i din grupp. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt och du arbetar proaktivt med att skapa teamkänsla, arbetsglädje och motivation där medarbetare trivs och känner sig sedda.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års chefserfarenhet antingen inom produktion eller inköp och har ett bra affärssinne. Du har en utbildning på lägst gymnasienivå, med fördel inom teknik, produktion eller inköp. Mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning för tjänsten liksom goda kunskaper i engelska och IT.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en flexibel, öppen och tydlig ledare som vågar fatta beslut. Som person är du prestigelös, noggrann och uthållig och stimuleras av att ta ansvar, driva frågor och nå resultat.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Malwa Forest AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Magnusson, 0703167953, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 9 december 2018. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här »