Är du en driven organisatör och har erfarenhet av att arbete inom service, reservdelar eller teknisk support? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg och leda vår serviceavdelning som hanterar eftermarknadsarbetet mot våra kunder och servicelämnare. Vi söker dig som motiveras av att utveckla din avdelning, dina medarbetare och våra processer till nya nivåer. Känns det som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Placering: Skene

Malwa Forest AB är en ledande tillverkare av effektiva skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad. Vi är idag 20 anställda och omsätter cirka 80 miljoner. För mer information besök vår hemsida: www.malwa.se

Arbetsuppgifter

Som servicechef har du en nyckelroll i företaget med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att leda och vidareutveckla avdelningen som innefattar teknisk support, service, reservdelar och utbildningar. Våra skogsmaskiner används främst av skogsentreprenörer som ställer höga krav på tillgänglighet av support och reservdelar.

I din roll ingår operativt planering av service och reparationsarbeten samt reservdelshantering, men även strategiskt att utveckla teknisk dokumentation, utbildningar samt serviceorganisationen generellt. Du ansvarar även för vårt nätverk av servicelämnare runt om i landet och i Europa. Ibland kommer du även stötta inom teknisk support och reservdelshantering mot kunder och servicelämnare. Din avdelning är länken mellan slutanvändaren och vår produktutveckling och du har en ledande roll i denna återkoppling. Arbetet sker tillsammans med övriga funktioner för att nå uppsatta mål.

Som servicechef arbetar du för att skapa en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt och din utgångspunkt är att alla ska trivas och må bra för att var och en ska kunna leverera sitt bästa.

Vem är du?
Du är en bra organisatör med ett teknikintresse och har lätt för att förstå och förmedla teknisk information både på svenska och engelska. Dessutom är du duktig på dokumentation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom service- eller reservdelsorganisation, med fördel inom skogsmaskiner eller tyngre fordon.

Som person är du affärsmässig, trygg i dig själv och van vid att samarbeta och kommunicera med både kunder och medarbetare i olika funktioner. Du har en förmåga att utveckla goda relationer och har ett starkt eget driv för att kontinuerligt utveckla verksamheten samtidigt som du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Malwa Forest AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Magnusson, 0703167953, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 9 december 2018. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här »