Malwa Forest AB är en ledande tillverkare av effektiva skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Våra produkter kännetecknas av hög tekniknivå och prestanda i ett kompakt format. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för en internationell marknad. Vi är idag drygt 20 anställda och omsatte 2018 cirka 82 miljoner.

  • Vill du arbeta i ett mindre företag där du kan påverka och snabbt se resultat av ditt arbete?
  • Lockas du av att vara med i hela utvecklingsprocessen från idé till prototyp?
  • Tycker du om att få utvecklas inom olika teknikområden som maskinkonstruktion, hydraulik, styrsystem och transmission?

Arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör kommer du främst att jobba med mekanisk konstruktion i 3D-CAD men även med hydraulik, el och styrsystem. Du kommer både jobba med framtagning av nya produkter samt med ständiga förbättringar på befintliga produkter. Även viss teknisk dokumentation ingår i tjänsten. Dagliga kontakter med leverantörer samt medarbetare inom inköp, produktion och eftermarknad är en naturlig del av tjänsten.

Vi är en snabbt växande organisation där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Du jobbat tätt ihop med vår konstruktionschef. Med rätt ambition och inställning har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och få större ansvar med tiden.

Kvalifikationer?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och med vilja att ta in ny kunskap. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan driva ditt arbete självständigt och har förmågan att lösa uppkomna problem. Gillar du dessutom tyngre maskiner och/eller har erfarenheter av t.ex. hydraulik så är det ett plus.

  • Maskiningenjör med 3-5 års erfarenhet, gärna från tyngre fordonsindustri eller liknande.
  • Goda kunskaper i 3D-CAD (vi jobbar med Inventor).
  • Bra kunskaper i Office-paketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidare. Heltid.
Placering: Vid vår anläggning i Skene Skogs industriområde, Skene

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Malwa Forest AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Magnusson, 0703167953, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 6 april 2019.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mer information och ansökan här »