För att ytterligare stärka vår servicegrad och förmåga att kunna möta våra kunders behov, har vi nu lanserat vår reservdelskatalog i form av en lättillgänglig online-portal.

Med utgångspunkt i en synkronisering mellan sprängskisser och artikellistor kan våra auktoriserade servicelämnare, på ett övergripligt sätt, hitta just de reservdelar de söker. När aktuella artiklar samlats ihop i en kundkorg skickas en förfrågan direkt inne i systemet till vår eftermarknadsavdelning, som behandlar ärendet vidare. Produktträden och ritningarna kompletteras även av ett intuitivt söksystem. Servicehandbok, instruktionsbok o.dyl. dokumentation tillhörande respektive maskinmodell finns också lättillgängligt inne på portalen.

"Vi tror att det kommer vara våra servicelämnare till stor nytta att, enkelt och snabbt, ha tillgång till vårt katalogiserade reservdelssortiment. Möjligheten att kunna effektivisera processen med identifiering och beställning av reservdelar är en win-win-situation både för oss och våra servicelämnare rent administrativt, men framför allt för alla Malwa-ägare där ute" säger Jörgen Johansson, servicechef hos Malwa Forest.

Vill du se hur vår reservdelskatalog fungerar? Alla Malwas auktoriserade servicelämnare är registrerade användare, men vi erbjuder även en öppen lösning för att du som saknar konto ska få tillgång till en överblick. Läs mer under fliken service på malwa.se

Ladda ned pressmeddelandet »