Planerade du att besöka Malwa på någon av vårens inställda mässor? Bara lugn, våra maskiner är gjorda för enkel transport. 

Våra demoförare kommer gärna ut till er och visar upp, samt ger er möjlighet att prova på hur det känns att sitta bakom spakarna på en Malwa. Håll även utkik här på vår hemsida och i våra sociala kanaler efter småskaliga aktiviteter som anordnas av oss runt om i landet under våren.

Samtidigt vill vi också passa på att välkomna er till oss på Malwa Forest för att titta på maskiner, eller i andra ärenden. Men, vi försöker hålla mötena utomhus i den mån det går – med en rykande kopp kaffe i vårsolen.

Kort sagt; vi tror på att fortsätta mötas även i dessa oroliga tider, men på ett förnuftigt och respektfullt sätt med avseende på hälsoaspekter och våra myndigheters rekommendationer. Ta hand om er och tveka inte att höra av er om intresse finns för våra maskiner.

Reservdelsleveranser och support snurrar på, men vi reserverar oss för något försämrad svarstid då en del av personalstyrkan arbetar hemifrån pga rådande omständigheter.